بهبود منبع یابی اقلام
ارسال شده توسط:تاریخ:داده آرا | ۰۲-۱۰-۱۳۹۷
کاتالوگینگ با کیفیت اقلام راهکاری است که از طریق آن می توان بهبود قابل ملاحظه ای در منبع یابی[1] اقلام تدارکاتی داشت و در هزینه های سازمان صرفه جویی های عمده ای نمود. بهبود کیفیت داده های مربوط به اقلام، به واحد های طراحی-مهندسی، نگهداری-تعمیر و خرید-تدارکات کمک می کند تصمیمات بهتری را در زمینه منبع یابی اقلام تدارکاتی اخذ کنند. تجربه نشان می دهد کاتالوگینگ باکیفیت اقلام می تواند : -  به طور متوسط بین 15 تا 25 درصد در هزینه های مرتبط با اقلام صرفه جویی ایجاد نماید.…
متن کامل
0 Comments
حمایت از کالای ایرانی ، اما چگونه؟
ارسال شده توسط:تاریخ:داده آرا | ۰۱-۲۱-۱۳۹۷
رونق بخشیدن به اقتصاد غیر نفتی و افزایش تولید ناخالص ملی در ایران همواره مورد توجه دولتمردان بوده است اما آنچه مانع تحقق این هدف در طی سالیان گذشته شده است را می توان در سه عامل زیر جستجو نمود : 1- سودهای کلان حاصل از واردات کالا که موجب گشت اشخاص یا گروه هایی به طور هدفمند با استفاده از اهرم رانت اقدام به واردات هر کالایی نمایند که حاصل آن گرایش مردم به استفاده از کالای وارداتی به جای خرید کالای ایرانی بود. 2- عرضه محصولات تولید داخل…
متن کامل
0 Comments
نقش کاتالوگینگ در کاهش هزینه تامین اقلام
ارسال شده توسط:تاریخ:داده آرا | ۱۲-۱۴-۱۳۹۶
همواره سازمان ها در تهیه اقلام مورد نیاز خود از تامین کنندگان دچار چالش های بسیاری هستند. رفع یا کاهش این چالش ها می تواند منافع قابل توجهی برای سازمان به همراه داشته باشد. بسیاری از سازمان ها از میزان و تنوع فرصت هایی که می توان از طریق پاک سازی و غنی سازی داده های مرتبط با اقلام تدارکاتی بدست آورد اطلاعی ندارند. به طور مثال کاهش هزینه تامین اقلام تدارکاتی بدون انجام تغییرات عمده در رویه های جاری سازمان یکی از مهمترین اثرات آن است. برای تسهیل در…
متن کامل
0 Comments
اهمیت کاتالوگینگ در نگهداری و تعمیر
ارسال شده توسط:تاریخ:داده آرا | ۰۵-۲۵-۱۳۹۶
توصیف اقلام با استفاده از قالب های اطلاعاتی، کلید موفقیت سازمان ها در مدیریت داده های اصلی (کاتالوگینگ) اقلام می باشد. سازمان ها نیازمند آن هستند که جهت برنامه ریزی و کنترل اقلام خود داده های توصیف کننده اقلام را به صورت قاعده مند و تحت روال های مشخص ثبت و نگهداری نمایند، حتی اگر از به روزترین نرم افزارهای یکپارچه نیز استفاده نمایند. برای انجام برنامه ریزی ها در واحد نگهداری و تعمیر یکی از حوزه های اطلاعاتی مورد توجه و با اهمیت [1]BoM اقلام بکار رفته در دارایی…
متن کامل
0 Comments
ارزش کاتالوگینگ باکیفیت اقلام
ارسال شده توسط:تاریخ:داده آرا | ۰۳-۳۰-۱۳۹۶
وجود کاتالوگ های با کیفیت اقلام علاوه بر آنکه می تواند تضمینی برای یافتن و انتخاب درست اقلام توسط مهندسان واحد های طراحی و تولید و نگهداری و تعمیر باشد. مزایا و محاسن متعدد دیگری دارد که موجب می شود علی رغم داشتن هزینه، فرایند کاتالوگینگ اقلام در سازمان توجیه داشته و مقرون به صرفه باشد. مثال ذکر شده در مقاله «مراحل کاتالوگینگ اقلام به زبان ساده» را در نظر بگیرید، همانطور که در آن مثال مشاهده کردید از 14 قلم مورد بررسی 9 عدد از آنها قلم تکراری سازمان…
متن کامل
0 Comments
مراحل کاتالوگینگ اقلام به زبان ساده
ارسال شده توسط:تاریخ:داده آرا | ۰۳-۰۲-۱۳۹۶
همواره صاحبین بنگاه های اقتصادی و سازمان های تولیدی خدماتی از مدیران خود این انتظار را دارند که با کمترین امکانات، بیشترین راندمان سازمان را ارائه دهند. برای انجام این مهم مدیران می بایست با بررسی چند باره و مدیریت اهداف سازمان به گونه ای اقدام نمایند که بتوانند در گام اول سازمان را در کورس رقابت با سایر رقبا نگه دارند و در گام بعد بتوانند با ارائه خدمات و محصولات جدید از سایر رقبا سبقت بگیرند. در این وضعیت ابزارهایی که بتواند به مدیران در تصمیم گیری و…
متن کامل
0 Comments
اقلام تکراری عامل افزایش هزینه های سازمان
ارسال شده توسط:تاریخ:داده آرا | ۰۱-۱۹-۱۳۹۶
چرا افزایش اقلام تکراری در سازمان نادیده گرفته می شود؟ مدیریت اقلام تکراری یا شبه تکراری، یک فرصت عالی برای سازمان ها است تا بتوانند در هزینه های سازمان صرفه جویی نمایند، در حالی که متاسفانه ازدیاد اقلام تکراری در بسیاری از سازمان ها به دلایل زیر نادیده گرفته می شود. به طور معمول شناسایی و مدیریت اقلام تکراری در سازمان ها مورد اهمیت نمی باشد. زیرا هزینه های آشکار و پنهان حاصل از وجود اقلام تکراری و شبه تکراری برای سازمان ها ناشناخته است. فقدان یا کارآمد نبودن ابزارهای…
متن کامل
0 Comments
سه راهکار در جهت کاهش هزینه های تولید
ارسال شده توسط:تاریخ:داده آرا | ۱۲-۰۲-۱۳۹۵
برای کاهش هزینه های تولید مربوط به کسب و کار یک سازمان معمولا راهکارهای پیچیده و زمان بری پیشنهاد می گردد بخصوص اگر راه حل ها متکی بر تلاش و عملیات چند واحد درون سازمانی باشد. در این حالت واحدها ترجیح می دهند به جای اجماع و تعامل با واحد های دیگر برای کاهش هزینه ها به صورت مستقل و انفرادی اقدام نمایند که مطمئناً انجام کار بدین شکل تاثیر به سزایی در کاهش هزینه ها در سازمان نخواهد داشت در حالی که سازمان می تواند با استفاده از روش…
متن کامل
0 Comments
تاثیر کاتالوگینگ بر قیمت رقابتی
ارسال شده توسط:تاریخ:داده آرا | ۰۹-۲۲-۱۳۹۵
همه سازمان ها در تلاش هستند تا به وسیله الگوبرداری از محصولات موفق سازمان های برتر در حوزه فعالیت خود و ایجاد قیمت رقابتی با آنها به سود بیشتری دست یابند. آیا در عمل انجام چنین کاری کمکی به سازمان برای دستیابی به سود بیشتر خواهد کرد؟ شاید، اما سود واقعی سازمان شما در مدیریت خرید های اقلام تدارکاتی است. مدیریت داده های ایجاد شده در این بخش به شما این امکان را می دهد که بتوانید هزینه های مربوط به خرید اقلام تدارکاتی که در طول دو سال گذشته…
متن کامل
0 Comments
وندور لیست
ارسال شده توسط:تاریخ:داده آرا | ۰۹-۰۹-۱۳۹۵
یکی از اهداف کاتالوگینگ جمع آوری و پاک سازی اطلاعات وندور های مرتبط با سازمان است. کاتالوگینگ موجب می گردد وندور های سازمان یکپارچه شده و وندور لیست سازمان تشکیل شود. وندور لیست را می توان فهرستی از تولیدکنندگان و واسطه ها، که هر یک از آنها تامین یک یا گروهی از اقلام درون سازمانی را بر عهده دارند تعریف نمود. برای ایجاد یک وندور لیست تایید شده ابتدا می بایست فهرستی از تولیدکنندگان و واسطه های تامین ، بر اساس کاتالوگ اقلام و سوابق خرید هر قلم ایجاد نمود.…
متن کامل
0 Comments